
Legatza pipersaltsarekin eta muskuiluekin
Lau lagunentzako osagaiak:
4 legatz-trontzo
24 muskuilu egosi
Piper gorri 1
Piper berde 1
Piper hori 1
Oliba-olioa
Gatza
Prestaketa:
Piperrak garbitu eta lau zatitan ebaki, egosi eta xukatu. Kolore bakoitza bereizita birrindu eta gatz-puntuan ipini. Saltsa bakoitza bereizita gorde. Zartagina su bizian berotu eta oliba-olio pixka bat jarri, legatza gatz-puntuan ipini eta bi aldeetatik egin. Zerbitzatzeko, 2-4 muskuilu kolore diferentetako saltsatan busti eta plater batean ipini. Legatza plateraren erdian jarri eta perrexilez apaindu.
- BIGARRENAK
- BARAZKIAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: +60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- LAKTOSA GABEA