Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Legatza pipersaltsarekin eta muskuiluekin

Lau lagunentzako osagaiak:

4 legatz-trontzo

24 muskuilu egosi

Piper gorri 1

Piper berde 1

Piper hori 1

Oliba-olioa

Gatza

Prestaketa:

Piperrak garbitu eta lau zatitan ebaki, egosi eta xukatu. Kolore bakoitza bereizita birrindu eta gatz-puntuan ipini. Saltsa bakoitza bereizita gorde. Zartagina su bizian berotu eta oliba-olio pixka bat jarri, legatza gatz-puntuan ipini eta bi aldeetatik egin. Zerbitzatzeko, 2-4 muskuilu kolore diferentetako saltsatan busti eta plater batean ipini. Legatza plateraren erdian jarri eta perrexilez apaindu.

  • BIGARRENAK
  • BARAZKIAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: +60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • LAKTOSA GABEA