Laranja carpaccioa kanelarekin eta pistatxoekin
Zergatik jango dugu fruta, honelakoa bezain gozoak dauden platerak egin ahal baditugu? Laranja-carpaccio bat kanela eta pistatxoekin.
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
4 laranja
1 koilarakada kanela-hauts
40 gr pistatxo zuritu
80 gr azukre
50 ml ur
8 hosto menda-belar
PRESTATZEA
Laranja zurituko dugu, eta atal zuri guztiak kenduko dizkiogu. Xerra finetan moztuko dugu.
Kanela, azukrea eta laranja baten birrindura 5 minutuz irakiten jarriko dugu uretan. Sutik atera, eta gerorako utziko dugu.
Pistatxoak eta menda-belarra xehatuko ditugu. Laranja xerratua platerean jarriko dugu. Gorde dugun kanela–almibarrarekin estaliko ditugu laranja-xerrak.
Pistatxoa eta menda belar xehatua gainetik botako diogu.
- POSTREAK
- ORDUZ KANPO
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- ZELIAKOAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA