Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Krepeak txokolatearekin eta mandarinarekin

Lau lagunentzako osagaiak

Arrautza bat

100 gramo glutenik gabeko irin

150 gramo esne

20 gramo azukre

Saltsa prestatzeko:

500 gramo mandarina-zuku

Zitrikoak juliana erara

50 gramo azukre

50 gramo gurin

50 gramo ron

Txokolate urtua

 

Nola prestatu:

Irina esnearekin, arrautzekin eta azukrearekin nahastuko dugu. Krepeak egiten hasiko gara, zartagin itsasgaitz batean.

Beste zartagin batean, gurina jarriko dugu sutan, azukrearekin eta zitrikoekin, eta pixka bat karamelizatzen denean, rona gehituko diogu.

Lurrundu, eta mandarina-zukua botako diogu, eta erdira murriztu.

Krepeak azpil batean jarri, eta gainetik botako dizkiegu saltsa eta txokolate urtua.

  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • DENBORA: 30'-60'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK