Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Kiwia kafearekin eta intxaurrekin

OSAGAIAK:

(4 pertsonarentzat)
4 kiwi
50 gr intxaur zatitu
100 gr azukre
1 koilarakada kafe disolbagarri
1 kopa cava (125 ml)

ELABORAZIOA:

Kiwia zuritu, eta kubo handitan moztuko dugu. Cavan marinatzen utziko ditugu 6 orduz. Denbora hori pasatzen denean, xukatuko ditugu.

50 gr azukre cavan irakingo dugu 10 minutuz.

Azukreari intxaurrak gehituko dizkiogu suan, eta etengabe mugituko dugu guztia, karamelizatu arte. Sutik kendu, eta kafe disolbagarria gehituko dugu. Hozten utziko dugu, eta gerorako gordeko dugu.

Platerean kiwi-kuboak jarriko ditugu eta cavasaltsa botako diegu gainetik. Amaitzeko, intxaur karamelizatuak jarriko ditugu gainean.

PRECIO: BAJO
TIEMPO: 35
DIFICULTAD:3/10
SALUDABLE: 10/10