Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Kantabriako ramekina

Osagaiak (Lau lagunentzako)

400 gramo arroz-esne (La Ermita)

2 sobao pasiego

500 ml sagardo

100 gramo azukre

Azukrea, karamelizatzeko

Nola prestatu

Berotu azukrea sutan, kolore suabeko karamelua lortu arte. Kendu sutatik eta gehitu sagardoa. Jarri berriro sutan, eta disolbatu. Gorde gerorako.

Txikitu sobaoak ramekinetan. Busti ondo sagardo eta karamelu erredukzioarekin, eta estali arroz-esnearekin.

Hautseztatu karamelizatzeko azukrea arroz-esnearen gainean, eta karamelizatu labean, grill-ean.

  • POSTREAK
  • GOZOAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 0-30'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK