Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Kalabaza eta muskuilu vichyssoisea

 

 

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
400 gr kalabaza
1 patata
1 tipula
50 gr maionesa
50 ml esne-gain
1 lata muskuilu eskabetxean
Gatza eta piperbeltza

PRESTATZEA

Tipula xehatu eta sueztituko dugu, kolorea  hartu gabe. Patata zuritua eta zatitua eta kalabaza gehituko dizkiogu. Ura gehituko diogu, guztia estaltzeko justu, eta su motelean egosiko dugu 25 minutuz. Gero guztia birrindu, eta hozten utziko dugu. Esne-gaina erantsiko diogu eta gatza eta piperbeltza botako diogu.

Muskuiluen lata irekiko dugu, eta eskabetxea maionesarekin nahastuko dugu.

Maionesa koilarakada bat jarriko dugu plateraren erdian eta muskuiluak gainean. Inguruan gehituko diogu krema hotza.

PREZIOA: TXIKIA

DENBORA: 45’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 8/10