
Kafe-hondarrak txokolatearekin
OSAGAIAK
(Lau lagunentzako)
25 gramo azukre
25 gramo arbendola-irin
15 gramo gari-irin
6 gramo kakao-hauts
5 gramo kafe ehotu
20 gramo gurin
Gatz mineral pixka bat
Txokolate (% 70) koilarakada bat
Laranja bat
100 gramo esnegain
100 gramo txokolate-saltsa
NOLA PRESTATU
Aldez aurretik, berotu labea 145 º-tan. Gurina bigundu behar dugu, pomada-testura lortu arte.
Nahastu itzazu osagai guztiak bol batean, eta gehitu gurina, masa homogeneo bihurtzen den arte. Egin bolatxoak, eta jarri laberako paperez estalitako bandeja baten gainean. Sartu labean, 20-25 bat minutuz.
Urtu txokolatea mikrouhin-labean, 15 segundoko tartetan. Koilara batekin, txokolate-trazu bat marraztuko dugu, eta kafe-harkaitz pare jarriko dugu gainean. Gainetik, laranja-azala birrinduko dugu.
Harrotu esnegaina, eta plater batean banatuko dugu koilarakadaka, eta gainean jarriko dizkiogu kafe-hondarrak eta txokolate-saltsa.
- POSTREAK
- GOZOAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: 30'-60'