Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Izokin-pokea, algaz eta sesamoz

Oso erraza da Poke bat prestatzea. Kasu honetan, izokina erabiliko dugu, oinarrian arroza duen Hawaiko plater honen osagai tradizionaletako bat, algaz eta sesamo-haziz koroatuta.

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

200 gramo izokin fresko

200 gramo arroz

2 Nori alga

Lima bat

Sesamo-haziak

Gatza

ELABORAZIOA

15 minutuz egosiko dugu arroza, eta gorde egingo dugu.

Izokina laukitxotan moztu, eta nahieran gazituko dugu. Ondoren, lima-zukua eta –birrindura botako diogu.

Behin hori egin ondoren, Nori alga moztu eta nahasketari gehituko diogu. Marinatzen utziko dugu (gehienez bost minutuz).

Bol batean, arroza jarriko dugu azpian, eta egin dugun nahasketa botako diogu gainean. Dena ondo nahastu ondoren, sesamo-haziak gehituko dizkiogu.

  • LEHENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ENTSALADAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK