
Hegazti-kontsomea
Lau lagunentzako osagaiak:
Oilasko-haragia, hezurgabetu gabe
Porruak
Patatak
Portobello barrengorriak
Tipulak
Kumato tomateak
Gatza eta piperbeltza
Arrautza
Nola prestatu:
Jar ezazu sutan lapiko bat olioarekin, moztu tipula eta bota lapikora; frijitu arin 5 minutuz.
Zatitu gainerako barazkiak, eta bota lapikora. Gehitu hezurgabetu gabeko haragia, estali urez barazkiak erabat murgildu gabe, eta egosi bi orduz, haragia ondo eginda dagoen arte.
Egiaztatu gatzari dagokionez ondo dagoen, eta bota piperbeltza.
Egos ezazu arrautza bere aldetik 9 minutuz, zuritu eta zerbitzatu.
- LEHENAK
- ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: +60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA