
Hegaluzea tomatearekin
OSAGAIAK
(Lau lagunentzako)
400 gramo hegaluze
600 gramo tomate-saltsa
100 gramo oliba-olio
Limoi-zuku tanta batzuk
2 baratxuri-atal
Pipermin zatitxo bat
Oliba-olioa
Perrexila
NOLA PRESTATU
Berotu tomate-saltsa.
Zartagin batean, jar ezazu berotzen olioa. Gehitu baratxuria eta pipermina, olioak zaporea har dezan.
Gehitu hegaluzea, lodiera ertaineko zatitan moztuta, eta salteatu, barrualdea samur utzita.
Jar ezazu tomate-saltsa bandeja batean eta, gainean, hegaluze-zatiak. Amaitzeko, bota perrexil-hosto batzuk.
- BIGARRENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA