Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Hegaluzea tipularekin

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

400 gramo hegaluze

4 tipula

Txakolin edalontzi bat

Baratxuri-atal bat

Pipermin zati bat

Oliba-olioa

NOLA PRESTATU

Txikitu tipula juliana erara, eta sueztitu su geldotan 30 minutuz. Gorde.

Jar itzazu baratxuria eta pipermina sutan, eta markatu hegaluzea alde bietatik.

Kendu sutatik, eta gehitu txakolina. Irakin dezala alkohola lurruntzen den arte, eta bota tipula.

Salteatu pixka batean, eta zerbitza ezazu hegaluzea plater erdian jarritako tipularen gainean aurkeztuta.

  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA