
Hegaluzea plantxan
OSAGAIAK
(Lau lagunentzako)
400 gramo hegaluze
50 gramo oliba berde, xaflatan moztuta
50 gramo oliba beltz, xaflatan moztuta
50 gramo pipermin, txikituta
Oliba-olioa
Sagardo-ozpin tanta batzuk
NOLA PRESTATU
Jar ezazu zartagin bat sutan, eta tenperatura egokia hartzen duenean, saltea itzazu pixka bat hegaluze-zatiak, barrualdea samur utzita. Kendu sutatik, eta gehitu ozpina. Gorde, zaporea har dezan.
Plater batean, jarri olibak eta piperminak. Gehitu arraina gainean, eta bota gainetik prestatutakoaren ozpin-zukua.
- BIGARRENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA