Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Hegaluzea plantxan

OSAGAIAK

(Lau lagunentzako)

400 gramo hegaluze

50 gramo oliba berde, xaflatan moztuta

50 gramo oliba beltz, xaflatan moztuta

50 gramo pipermin, txikituta

Oliba-olioa

Sagardo-ozpin tanta batzuk

NOLA PRESTATU

Jar ezazu zartagin bat sutan, eta tenperatura egokia hartzen duenean, saltea itzazu pixka bat hegaluze-zatiak, barrualdea samur utzita. Kendu sutatik, eta gehitu ozpina. Gorde, zaporea har dezan.

Plater batean, jarri olibak eta piperminak. Gehitu arraina gainean, eta bota gainetik prestatutakoaren ozpin-zukua.

  • BIGARRENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK