Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

BM errezeta

Hegaluzea eta porruak ozpin-oliotan

Osagaiak (Lau lagunentzako)

Pote bat hegaluzea oliba-olio birjina estran

Kontserbako porru pote bat

Pikillo-piper pote bat

Koilarakada bat oliba-olio

Koilarakada bat sagar-ozpin

Koilarakada bat gatz

Koilarakada bat perrexil fresko

Nola prestatu

Ozpin-olioa prestatzeko, nahastu ozpin neurri bakoitzeko bi neurri olio eta, azkenik, bota perrexila txikituta.

Xukatu ondo porruak, zanpatu pixka bat kontserbako likidoa aska dezaten.

Moztu zerrendatan pikillo-piperrak.

Jarri azpil batean hegaluzea porruen gainean, gehitu piper-zerrendak eta ondu ozpin-olioarekin. Egiaztatu nola dagoen gatzez.