Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Gaztaina, perretxiko eta parmatar gazta risottoa

Osagaiak

(Lau lagunentzako)

20 gaztaina, egosita eta zurituta.

Sasoiko 250 gramo perretxiko

350 gramo arroz

Tipula zuri erdi bat

600 gramo barazki-salda

100 gramo parmatar gazta

2 baratxuri-atal

Basokadatxo bat ardo zuri

2 erromero-adar

Piperbeltza

Oliba-olio birjina estra

Gatza

 

Nola prestatu

Egosi gaztainak, eta berotu barazki-salda.

Sueztitu tipula txikitua, baratxuriak eta gatz pixka bat lapiko batean, oliba-olioarekin.

Gehitu perretxikoak frijituari, ondu gatzaz eta piperraz, eta bota arroza.

Gehitu ardo zuria eta erromeroa,  eta kozinatu su ertainean, ardoa lurruntzen den arte.

Gaineratu salda beroa pixkanaka. Arrozak salda xukatzen duenean, gehitu gaztaina egosiak eta gazta birrindua. Irabiatu.

Kendu sutatik, eta utzi jalkitzen.  Irabiatu zerbitzatu aurretik.

  • LEHENAK
  • BIGARRENAK
  • ARROZA ETA PASTA
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA