
Gazta eta pinazi risotto faltsua
Lau lagunentzako osagaiak:
50 gramo Madrilgo gazta
200 gramo puntalette (arrozaren antzerako pasta)
10 gramo gurin
20 gramo tipula brunoise eran moztuta (oso fin)
10 gramo ardo zuri
40 gramo barazki-salda
40 gramo pinazi txigortu
Nola prestatu:
Pasta egosi (argibideei jarraikiz), xukatu eta hozten utziko dugu.
Gurina eta tipula sutan jarriko ditugu, sueztitu garden gelditzen den arte, eta puntaletteak eta salda bota.
Irakin, sutatik kendu eta ardoa eta gazta birrindua gehituko diogu, risototu eta platerean zerbitzatuko dugu, eta ondoren, gainean jarriko dizkiogu pinaziak.
- LEHENAK
- BIGARRENAK
- ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
- ARROZA ETA PASTA
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK