Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Gabonetako indioilar errea

Osagaiak (4 lagunentzat)

6 kg-ko indioilar 1

Sagar 1

Litro erdi ardo zuri

Tipula 1

1/2 l hegazti salda

250 ml cognac

Laguntzeko:

400 gr patata-pure

200 gr belarri

100 gr melokotoi marmelada

Elaborazioa

Aldez aurretik berotu labea 150 ° C-tan. Indioilarra hustu edo BM Supermerkatuen harategian hustuta enkargatu.

Bete zati ez oso handietan moztutako sagarrarekin.

Moztu tipula juliana eran eta jarri labeko erretiluan.

Indioilarra gainean jarri, bularra beherantz duela.

Busti alkoholarekin eta erre 50 minutuz.

Buelta eman eta labea 200 ºC-ra igo. Indioilarra salda erabiliz busti behar da, lehortu ez dadin eta barrutik ordubete inguru kozinatzen joan dadin.

Txikitu belarriak eta nahastu marmeladarekin.

Aurkezpena: lagundu indioilarrari purearekin eta marmelada aparte.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: +60'
  • ZELIAKOAK
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA