
Gabonetako indioilar errea
Osagaiak (4 lagunentzat)
6 kg-ko indioilar 1
Sagar 1
Litro erdi ardo zuri
Tipula 1
1/2 l hegazti salda
250 ml cognac
Laguntzeko:
400 gr patata-pure
200 gr belarri
100 gr melokotoi marmelada
Elaborazioa
Aldez aurretik berotu labea 150 ° C-tan. Indioilarra hustu edo BM Supermerkatuen harategian hustuta enkargatu.
Bete zati ez oso handietan moztutako sagarrarekin.
Moztu tipula juliana eran eta jarri labeko erretiluan.
Indioilarra gainean jarri, bularra beherantz duela.
Busti alkoholarekin eta erre 50 minutuz.
Buelta eman eta labea 200 ºC-ra igo. Indioilarra salda erabiliz busti behar da, lehortu ez dadin eta barrutik ordubete inguru kozinatzen joan dadin.
Txikitu belarriak eta nahastu marmeladarekin.
Aurkezpena: lagundu indioilarrari purearekin eta marmelada aparte.
- BIGARRENAK
- HARAGIAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: +60'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- LAKTOSA GABEA