Fruitu gorri eta gaztanbera entsalada
Nutritiboak, antioxidatzaileak eta, gainera, goxo-goxoak. Fruitu gorriak, txikiak diren arren, onura asko dituzte gure organismorako. Zer iruditzen zaizue entsalada batean zerbitzatzea?
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
50 gr andere-mahats
50 gr ahabi
50 gr masusta
25 gr mugurdi
20 gr ezti
10 ml modena-ozpin
Piperbeltza, hautsa
50 gr gaztanbera
25 gr intxaur zuritu
12 hosto albaka
PRESTATZEA
Ozpin-olioa egingo dugu ozpinarekin, eztiarekin, piperbeltzarekin eta albaka xehatuarekin.
Gaztanbera txikitu eta platerean jarriko dugu. Fruitu gorriak eta intxaurrak jarriko ditugu gainetik. Eta, amaitzeko, ozpin-olioarekin estaliko dugu guztia.
PREZIOA: ERTAINA
DENBORA:20’
ZAILTASUNA: 2/10
OSASUNGARRIA: 8/10