Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Esneko arkume errea patata errostizatuekin

Lau lagunentzako osagaiak:

Latxa esneko arkume 1

Ardo zuria (150 ml)

Ura (300 ml)

4 atal baratxuri xehatu

Ura

12 patata txiki

8 tipula txiki

Oliba-olioa

Gatza

Prestaketa:

Labea aldez aurretik 140 ºC-tan berotu, erretilu batean arkumea ezarri, gatzpuntuan ipini, eta fin-fin txikitutako baratxuria, ura eta ardo zuria gehitu. Beste erretilu batean, patatak garbituak eta zuritu gabe, tipula txikiak, oliba-olio zurrusta eta gatza ipini. Biak 30-40 minutuz kozinatu. Labea 230 ºC-ra igo eta 8 minutuz kozinatu. Plater batean, arkumearen zati bat hornigaiekin zerbitzatu.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • LAKTOSA GABEA