Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Erremolatxa-risottoa eta gazta urdina

Lau lagunentzako osagaiak:

Arroza (300 g)

Tipula 1

Ardo zuria (100 ml)

Oilasko-salda (400 ml)

Erremolatxa likidotua (250 ml)

Gazta urdina (100 g)

Gurina (25 g)

Gatza

Oliba-olioa

Prestaketa:

Fin-fin ebakitako tipula bigundu, ondu eta arroza erantsi. Ardo zuria gehitu eta bi minutuz lurruntzen utzi. Beste lapiko batean, oilasko-salda eta erremolatxa likidotua berotu. Irakiten ari denean, pixkanaka burruntzali batekin arrozaren gainera bota, eta etengabe irabiatu. Likido guztia bota denean, gatzpuntuan ipini eta 20 minutuz gutxi gorabehera kozinatu. Sutik atera, gurina eta gazta urdina gehitu, ondo nahastuta egon arren irabiatu eta, ondoren, zerbitzatu.

  • LEHENAK
  • BARAZKIAK
  • ARROZA ETA PASTA
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 30'-60'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK
  • BEGETARIANOA