Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

BM errezeta

Entsalada torrada gozoan

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)

Moldeko ogiak (4 xerra).

Esnea (200ml.).

3 arrautza.

Laranja baten azala.

Limoi baten azala.

Azukrea.

Kanela-hautsa.

Ekilore-olioa.

Apaintzeko:

3 mandarina.

Andere-mahatsak (40 g.).

Saltsa egiteko:

Esne gaina (150 ml.).

Menda (40 g.).

 

NOLA PRESTATU

Lehenik eta behin, lapiko batean esnea eta zitrikoen azalak ipiniko ditugu. 3 minututan infusioa egiten utzi, sutatik atera eta erabat hozten utziko dugu.

Bestalde, arrautzak irabiatuko ditugu. Moldeko ogia esnetan eta arrautzetan bustiko dugu. Ondoren, olio bero askorekin frijitu dugu.

Bol batean, kanela eta azukrea nahasi, torrada arrautza-irinetan pasatu eta geroko utziko dugu.

Esne-gain krema: lapiko batean esnea berotu, menda gaineratu eta infusioa egiten utziko dugu sutatik kanpo.

Plater batean torrada jarri, eta mandarina atal eta andere-mahats batzuk ipiniko ditugu gainean. Amaitzeko, esne-gain saltsa eta menda pixka bat gaineratuko dugu.