
Ernamuin berdeen entsalada fruitu gorri eta parmesanoarekin
Askotariko letxuga eta fruitu gorriak, entsalada freskagarri hau prestatzeko.
OSAGAIAK
Marrubi kaxatxo 1
Ahabi kaxatxo 1
Andere-mahats kaxatxo 1
Mugurdi kaxatxo 1
Parmesano gazta
Letxuga morea
Haritz-hosto letxuga
Errukula
Limoia
Oliba-olio birjina estra
Gatza
PRESTATZEA
Letxugak garbitu, hosto samurrenak aukeratuz. Ernamuinak entsalada-ontzi batean jarri, eta limoi-zukuaren, oliba-olio birjinaren eta gatzaren nahasketarekin ondu. Marrubiak eta gainerako basafruituak urarekin garbitu. Marrubiak, andere-mahatsak, ahabiak eta mugurdiak bota nahasketari. Parmesano gazta arraspatu gainean. Basafruitu gehiagok lagunduta zerbitzatu, mahaikide bakoitzak nahierara gehitu ditzan fruituak platerera.
PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 10’
ZAILTASUNA: 2/10
OSASUNGARRIA: 10/10