
Cherry tomateaz, urdaiazpiko iberiko grissiniaz eta hazidun ogi txigortuz prestatutako gilda, guakamolearekin eta izokinarekin
Lau lagunentzako osagaiak:
Lau cherry tomate
Lau oliba, hezurrik gabe
Lau antxoa gazitu
Gernikako lau piper
Hazidun zortzi Grissini makilatxo
Tomate birrindua
50 gramo urdaiazpiko iberiko
100 gramo izokin ketu
Ahuakate bat
Limoi-zukua
Martorria txikituta
Oliba-olio birjina estra
Ogi integral txigortua
Nola prestatu:
Piperra olio pixka batekin salteatuko dugu; hozten direnean, broxeta batean jarriko ditugu, osagaiak tartekatuz.
Xerrak Grissinien gainean bilduko ditugu, eta tomate birrindu pixka bat aterako dugu bereiz, igurzteko.
Aguakatea zuritu eta sardexka batekin zanpatuko dugu; zukua, martorria eta gatza gehituko dizkiogu. Nahasketa ogi txigortuaren gainean jarriko dugu, baita izokina ere, eta olioa botako diogu gainetik.
- LEHENAK
- PLATER BAKARRAK
- ORDUZ KANPO
- BARAZKIAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ENTSALADAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- HAURRAK
- LAKTOSA GABEA