Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Barazki salteatuak kalabazarekin

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
8 zainzuri berde
1 atal baratxuri
1 koilarakada arto-irin
200 gr kalabaza
½ brokoli
40 gr ilar
30 gr leka
4 xerra urdaiazpiko ondu
1 eskarola

ELABORAZIOA

Kalabaza likidotuko dugu, eta zukua gerorako gordeko dugu.

Baratxuri-atala olio pixka batekin frijituko dugu, eta kalabaza likidotua erantsiko diogu.

2 minutuz irakingo dugu eta arto-irin pixka batekin lodituko dugu, natillen antzeko ehundura lortu arte.

Urdaiazpikoa zartagin ez-itsaskor batean jarri, eta gainean sakatuko dugu, orri baten modura gera dadin. Bi aldeetatik pixka bat gorritu, eta gerorako utziko dugu.

Barazkiak bereizita salteatuko ditugu.

Platerean, lehenengo kalabaza-krema jarriko dugu eta gainean barazki salteatuak. Amaitzeko, urdaiazpikoa eta eskarola hosto batzuk jarriko ditugu gainean.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 50´
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 10/10