
Barazki glasatuak mostazadunak
Osagaiak (Lau lagunentzako)
Azenario handi batzuk
Tipula txikiak
Tipulatxak
Errefautxoak
Glasatua prestatzeko:
15 ml Antigua mostaza
2,5 ml Modenako ozpin
25 ml laranja mikatz marmelada
Gatza eta piperbeltza
Nola prestatu
Aldez aurretik, berotu labea 200 C º-tan. Koipeztatu labeko erretilu edo azpil bat olioz, barazkiak itsatsi ez daitezen.
Saltsa prestatzeko, nahastu osagaiak eta gatzpipertu nahierara. Gorde gerorako.
Zuritu azenarioak, eta kendu lehenengo azal-geruzak tipulei eta tipulatxei.
Moztu erditik tipulak, tipulatxak eta errefautxoak. Jarri erretiluan ondo sakabanatuta, eta margoztatu ondo barazki guztiak glasatu ugarirekin.
Laberatu gutxienez 30 minutuz, barazki handienak ondo egosita dauden arte. Mugitu barazkiak egosten ari diren bitartean, alde guztietatik berdin egos daitezen.
- LEHENAK
- BIGARRENAK
- ORDUZ KANPO
- BARAZKIAK
- ENTSALADAK
- ZAILTASUNA: TXIKIA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK
- HAURRAK
- BEGETARIANOA
- BEGANOA
- LAKTOSA GABEA