Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Baratxuri-zopa eta arrautza sueztitu krema

Lau lagunentzako osagaiak

300 gramo ogi txigortu

2 baratxuri-atal

600 gramo barazki-salda

Piperrauts gozoa eta mina

4 arrautza

Nola prestatu

Baratxuria lapikoan frijituko dugu oliba olioz, ogi txigortua eta piperrautsa gehituko dizkiogu, ondoren salda, 20 minutuz egosi, eta birrindu eta iragazi egingo dugu.

Ura, gatza eta ozpin zurrusta bat jarriko ditugu irakiten; behin irakiten duenean, su txikienera jaitsi eta arrautzak botako dizkiogu, banan-banan. Su txikian egosiko ditugu 3 minutuz, ur epeletara atera eta garbitu egingo ditugu.

Zopa katilu batera atera eta arrautza jarriko diogu gainean.

  • PLATER BAKARRAK
  • LEHENAK
  • ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA