Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Badajozeko salmorejoa

OSAGAIAK

(4 pertsonentzat)

1 kg udare-tomate

100 g ogi

100 g oliba-olio birjina estra

10 g gatz

15 g ozpin

1 baratxuri-ale

2 arrautza gogortu

80 g urdaiazpiko iberiko

ELABORAZIOA

Bota tomatea, olioa, baratxuria, ogia, gatza eta ozpina edalontzi amerikarrera eta txikitu dena 8 minutuz, gehienezko potentzian; iragazi eta hozkailuan gorde.

Zerbitzatu katiluetan eta bota gainetik arrautza gogortu xehatua eta urdaiazpikoa.

  • LEHENAK
  • PLATER BAKARRAK
  • ORDUZ KANPO
  • ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA