Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Azpizun errea patata hautsiarekin eta perretxikoekin

Lau lagunentzako osagaiak:

Azpizun garbia (600 g)

Patata egosiak (150 g)

Perretxiko salteatuak (100 g)

Oliba-olioa

Gatza

Prestaketa:

4 zatitan banatuta, azpizuna markatu zartagin batean, oliba-olio pixka batekin Su gainetik kendu eta zartaginean bertan utzi aluminiozko paperez estalia. Barrutik berotzen den arte horrela eduki. Sardexka batekin patatak zapaldu, gatza eta piperra bota eta oliba-olio pixka bat jarri; ondoren, azpil batean ipini. Perretxikoak gainean jarri eta azpizuna zatitua aldamenean.

  • BIGARRENAK
  • HARAGIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: 30'-60'
  • ZELIAKOAK
  • HAURRAK
  • OSASUNGARRIA
  • LAKTOSA GABEA