Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Arrautza beteak antxoa, atun eta piperminarekin

Lau lagunentzako osagaiak:

8 arrautza

Kontserbako atuna oliba-olioan, 3 lata

Ozpinez ondutako piperminak (50 g)

Maionesa

Prestaketa:

Ura lapiko batean irakin, arrautzak bertan sartu eta 12 minutuz egosi, uretan hoztu eta zuritu. Erditik ebaki eta gorringoa atera. Gorringo hori xehatu eta gorde. Atun-latak xukatu, pipermin xehatuekin nahastu eta maionesa jarri. Ondo nahastu. Arrautzen erdiak azpil batean ipini, koilara batez lagunduta aurretik egindako nahasketarekin bete eta, gorringo xehatua erabiliz, hornitu.

  • LEHENAK
  • ARRAINAK ETA ITSASKIAK
  • ENTSALADAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: 0-30'
  • OSASUNGARRIA
  • ZELIAKOAK