
Arrautza beteak antxoa, atun eta piperminarekin
Lau lagunentzako osagaiak:
8 arrautza
Kontserbako atuna oliba-olioan, 3 lata
Ozpinez ondutako piperminak (50 g)
Maionesa
Prestaketa:
Ura lapiko batean irakin, arrautzak bertan sartu eta 12 minutuz egosi, uretan hoztu eta zuritu. Erditik ebaki eta gorringoa atera. Gorringo hori xehatu eta gorde. Atun-latak xukatu, pipermin xehatuekin nahastu eta maionesa jarri. Ondo nahastu. Arrautzen erdiak azpil batean ipini, koilara batez lagunduta aurretik egindako nahasketarekin bete eta, gorringo xehatua erabiliz, hornitu.
- LEHENAK
- ARRAINAK ETA ITSASKIAK
- ENTSALADAK
- ZAILTASUNA: ERTAINA
- DENBORA: 0-30'
- OSASUNGARRIA
- ZELIAKOAK