Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Arrain-zopa

Lau lagunentzako osagaiak

500 gramo arrain-hezur

200 gramo arrain zuri, kubotan

Bi xafla ogi txigortu

100 gramo ardo zuri

Tipula bat, zatituta

Piper berde bat, juliana eran moztuta

200 gramo muskuilu garbi

100 gramo txirla

Tomate frijitua

 

Nola prestatu:

Tipula eta piperra sueztituko ditugu, tomate frijitua eta ardoa gehituko dizkiegu, lurrundu, eta arrain-hezurrak bota.

Urez estali, eta 20 minutuz egosi beharko dugu. Arrain-hezurrak atera, eta birrindu, iragazi eta berriro jarriko dugu irakiten.

Arrain-kuboak, txirlak eta muskuiluak botako dizkiogu saldari, minutu batez egosi eta zerbitzatu.

  • LEHENAK
  • ZOPAK, SALDAK ETA KREMAK
  • ZAILTASUNA: ERTAINA
  • DENBORA: +60'
  • HAURRAK
  • LAKTOSA GABEA
  • OSASUNGARRIA