Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.

Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Anana koktela postrerako

OSAGAIAK:

(4 pertsonarentzat)
1 anana heldu
50 gr marrubi
1 banana
1 sagar
15 mahats
2 laranjaren atalak
Hosto batzuk menda-belar
Laranja-krema egiteko:
2 laranjaren birrindura
100 ml esne-gain, PASCUAL
10 gr azukre

ELABORAZIOA:

Anana etzan eta erditik moztuko dugu, luzetara, enborra kendu gabe.

Bi erdiak hustuko ditugu. Zatirik samurrena gordeko dugu, eta zuntz gehien duena baztertuko dugu. Laukitxoetan moztuko dugu anana. Gerorako utziko dugu.

Fruta guztiak zuritu eta moztuko ditugu. Menda-belarra gehituko dugu, eta dena nahastuko dugu.

Esne-gaina azukrearekin eta birrindurarekin erdi-harrotuko dugu. Gerorako utziko dugu. Anana frutarekin bete, eta esne-gain erdiharrotua erantsiko dugu. Amaitzeko, mendabelarrarekin apainduko dugu.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 25'
ZAILTASUNA: 2/10
OSASUNGARRIA: 9/10