
Parmesano gazta piruletak espezieekin
Parmako gazta dastatzeko beste modu bat, aurkezpen oso orijinalarekin.
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
100 g Gazta parmesano
Piperrauts min koilarakada 1
Oregano lehor koilarakada 1
Piperbeltz koilarakada 1
Curry koilarakada 1
Jengibre-hauts koilarakada 1
PRESTATZEA
Gazta oso fin birrinduko dugu eta labeko paperaren gainean zabalduko dugu, 12 zm-ko diametroko (gutxi gorabehera) biribilak eginez. Erdian broxeta-makila bat ipiniko dugu.
150 gradutan sartuko dugu labean 20 minutuz. Hozten utzi eta papera kenduko dugu. Labetik ateratzean espezieak hautseztatuko ditugu piruleten gainetik.
PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 25’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 6/10