
Legatza cava lurrunean
OSAGAIAK
(4 pertsonarentzat)
4 trontzo Legatz (150 gr inguru trontzo bakoitzak)
1/2 l Cava
Barazki crudité-ak egiteko:
1 Azenario
1 Kalabazin
1 Porru
1 txorrota oliba-Olio birjin estra
PRESTATZEA
Azenarioa zuritu eta juliana erara moztuko dugu, baita kalabazina eta porrua ere.
Legatz-trontzoak lurrun bidez egosteko ontzian jarriko ditugu, eta xehatutako barazkiak gainean jarriko dizkiegu. Kazolan cava bota eta legatza eta crudite-ak dituen egoste-ontzia bertan sartuko dugu. 5 minutuz, gutxi gorabehera, egosiko dugu lurrun bidez, betiere estalkia jarrita.
Platerera aterako dugu, eta gainetik oliba-olio birjin txorrota botako diogu.
PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 30’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 9/10