Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Legatza cava lurrunean

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
4 trontzo Legatz (150 gr inguru trontzo bakoitzak)
1/2 l Cava

Barazki crudité-ak egiteko:
1 Azenario
1 Kalabazin
1 Porru
1 txorrota oliba-Olio birjin estra

PRESTATZEA

Azenarioa zuritu eta juliana erara moztuko dugu, baita kalabazina eta porrua ere.

Legatz-trontzoak lurrun bidez egosteko ontzian jarriko ditugu, eta xehatutako barazkiak gainean jarriko dizkiegu. Kazolan cava bota eta legatza eta crudite-ak dituen egoste-ontzia bertan sartuko dugu. 5 minutuz, gutxi gorabehera, egosiko dugu lurrun bidez, betiere estalkia jarrita.

Platerera aterako dugu, eta gainetik oliba-olio birjin txorrota botako diogu.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 30’
ZAILTASUNA: 6/10
OSASUNGARRIA: 9/10