Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

Izokin marinatua martorriarekin

Sarrerako gozoa zure gonbidatuentzako, eta etxean erraz prestatzekoa. Bideo honetan erakusten dizugu nola marinatzen den izokina.

OSAGAIAK

(4 pertsonarentzat)
300 gr izokin-trontzo
600 gr gatz lodi
80 gr ACOR azukre
1 sorta martorri
1 koilarakada ziape, antzinako erara
40 ml HOJIBLANCA oliba-olio

PRESTATZEA

Martorria xehatuko dugu eta erdia gerorako utziko dugu.

Oinarrian gatza, azukrea eta martorria jarriko dugu. Gainean jarriko dugu izokin-trontzoa, eta prestakinaren gainerakoarekin estaliko dugu izokina.

Hozkailuan gutxienez 6 orduz ontzen utziko dugu (trontzoaren zabaleraren arabera). Iturriaren azpian garbitu, eta gatzaren eta azukrearen hondarrak kenduko dizkiogu.

Irabiagailu batekin nahastuko dugu martorria,ziapea eta olioa. Gerorako utziko dugu.

Izokina xerratu, eta azpil batean jarriko dugu eta gainetik botako diogu ozpin-olioa.

PREZIOA: ERTAINA
DENBORA: 30’

ZAILTASUNA: 5/10

OSASUNGARRIA: 9/10