ALDEA DAGO
Prestaketa: Piperra eta kipula sueztituko ditugu, tomate saltsa gehitu dugu, txangurru haragia erantsiko dugu, minutu batez irakin, hostopilen gainean jarri eta zerbitzatu egingo dugu. Osagaiak, lau lagunentzat: 4 hostopil tartaleta 100 g egositako txangurru haragi 20 g piper berde brunoise eran (oso fin xehatuta) 20 g kipula brunoise eran (oso fin xehatuta) 20 g tomate saltsa Tartaleta txangurru edo itsasoko buiarekin Prestaketa: Perretxikoak salteatuko ditugu, sua jaitsiko dugu eta bexamel saltsarekin, birrindutako gaztarekin eta arrautzaren gorringoarekin nahastuko ditugu. Nahasketa tartaleten barrenera botako dugu eta 12 minutuz labean sartuko dugu 160 gradutan. Osagaiak, lau lagunentzat: Arrautza 40 g askotariko perretxiko 20 g gazta birrindu 40 g bexamel saltsa 4 hostopil tartaleta Perretxiko quichea CAVA ROSE ANNA CODORNIU 75 CL Prestaketa: Urdaiazpikoa gaztaren gainean kiribilduko dugu, film paperean bildu eta bi orduz utziko dugu hozkailuan. Film papera kenduko dugu eta xerratu egingo dugu. Broxeta batean jarriko ditugu eta zartagin bero batean olio apur batekin gorrituko ditugu. Handik atera eta zerbitzatu. Osagaiak, lau lagunentzat: 100 g La Selva york urdaiazpiko 200 g Arla emmental gazta, xerratan York eta gazta piruleta KALITATEA ETA AURREZKIA ELKARREKIN Txangurrua edo itsasoko buia erosi ordez, izoztutako ganbak txikitu ditzakezu. 13 12
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NzY2OTE=